Zekeriya Öz'e eşlik eden 2. savcı

Savcı Zekeriya Öz'ün Dubai sefasına, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilli Ali Güngör'ün de eşlik ettiği iddia edildi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Ocak 2014 22:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SON.TV muhabirinin elde ettiği belge ve bilgilere göre, Savcı Zekeriya Öz ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Savcı Vekili Ali Güngör ve ailesinin de katıldığı kaydedildi.

İddiaya göre İstanbul Cumhuriyet Savcı Vekili Ali Güngör ve ailesi, Savcı Zekeriya Öz ve ailesi olmak üzere 8 kişinin, 77 bin liralık faturasını ise Ağaoğlu şirketler Grubu ödedi.

SAVCI VEKİLİ ALİ GÜNGÖR VE AİLESİ

Yanındaki 8 kişiyle birlikte Dubai'ye giden Savcı Zekeriya Öz ve iddiaya göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Güngör ve ailesinin bir haftalık tatili, 77 bin 500 liraya mal olurken faturayı ise bir Ağaoğlu Şirketler grubu ödedi. SON.TV Muhabirinin edindiği belge ve bilgilere göre, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Öz'e eşlik eden İstanbul Cumhuriyet Savcı Vekili Ali Güngör ve ailesinin 17 Ekim 2013 Perşembe günü başlayan Dubai seyahatini, Fly Express adlı acente organize etti. Savcı Öz ve beraberindeki iddiaya göre Savcı Ali Göngür ve ailesi, buradan lüks bir araçla, deniz kıyısındaki beş yıldızlı Jumeirah Zabeel Saray Otel'e giderek bir haftalık tatili gerçekleştirdi.

Dubaili seyahat acentesi Fly Express'in, Zekeriya Öz ve iddiaya göre Savcı Vekili Ali Güngör'ün 6 günlük oda ücreti ve VIP karşılama bedeli olan 16 bin 377 doları, 17 Ekim günü İstanbul Ataşehir merkezli Ağaoğlu Şirketler Grubuna bağlı Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. isimli firmasına fatura ettiği görüldü.

FATURA AKDENİZ İNŞAAT VE EĞİTİM HİZMETLERİNE

İşte Savcı Zekeriya Öz ve iddiaya göre Savcı Vekili Ali Güngör ve ailesinin 5 günlük tatilinin Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. isimli firmaya kesilen fatura dökümü:

Otel: 15 bin 630

Odaya yemek (3 gece): 7 bin 812

Mini bar ve diğer yiyecek-içecek: 354

Havalimanı VIP gold karşılama: 747

Çöl safarisi ve akşam yemeği: bin 470

Büfe harcamaları: 5 bin 575

TOPLAM : 31 bin 588 $ (68 bin 500 TL)

son.tv

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber